familie.png
 

Om oss

Kolibrix tilbyr et regnskapsprogram som er skreddersydd for barnehager. Vårt mål er å forenkle hverdagen til daglig leder og å redusere unødvendig høye kostnader til regnskap. Vi ønsker å gi uavhengige barnehager, uansett størrelse og eierform, noen av de samme fordelene som er forbundet med å være en del av en større kjede.

 

 
 
 
 

Vi tilbyr regnskapsføring på lik linje med mer tradisjonelle regnskapsførere, med tjenester innen utgående fakturaer, bilagshåndtering, lønn, rapportering mm. Da vi har utviklet et regnskapsprogram som forhindrer dobbeltarbeid og bidrar til at mange oppgaver kan automatiseres, blir det også billigere for barnehagene.

Dette innebærer noen endringer i prosesser, som i hovedsak betyr at det blir mindre skriving av e-post for daglig leder ettersom informasjon lagres direkte i systemet, og langt lettere å holde oversikt.

losning2.png
smil.png
 

Selv om vi ønsker å bruke teknologi til å forenkle og effektivisere prosesser innen regnskap og styring, er vi alltid bare en telefon eller e-post unna. Regnskap er kritisk for driften, og vi har forståelse for at mange trenger en person å forholde seg til. Teknologi skal ikke gå på bekostning av god service, men heller komplimentere den.

 
 

Kontakt oss for en prat eller inviter oss på besøk:

Vi tar gjerne en uforpliktet prat om hvordan din barnehage kan dra nytte av oss.

Stig Hanssen
Salg og markedsansvarlig

 
white.png